Amit a WP juice képvisel

A célom az, hogy olyan weboldalad legyen, ami mindig a legoptimálisabban működik, vonza a jó vásárlókat és előre visz téged a céljaid irányába. Amire mindig számíthatsz a kampányaid alatt, nem lesz kimaradás és ellenáll a támadásoknak. 

 

Kreisz László vagyok!

WPjuice alapító

Gyerekként kezdtem kütyükkel foglalkozni.

7 éves voltam, amikor óvatosan megnyomtam izzadt mutatóujjal a power gombot az új 386-os számítógépemen.
10 évesen már Windowst installáltam a szomszéd Lacinak – floppy lemezről.
15 éves voltam, mikor az első sorokat írtam meg Pascalban.
20 éves koromban tettem egy kis kitérőt a casino világába. Nem, nem a családi házamat raktam fel a pirosra. Croupier-ként dolgoztam.
23 évesen kerültem vissza a számítástechnikába, ahol 4 éven keresztül vállalati rendszereket felügyeltünk, üzemeltettünk.
27 voltam, mikor elkeztem WordPress honlapokat építeni.

Több egészségügyi business-t indítottunk útjára 12 év alatt a feleségemmel. Először Németország felé, aztán később itthonra is. Mindegyikhez kellett egy önálló honlap, méghozzá (!)azonnal. Sokszor egy hétvége alatt raktunk össze egy teljesen új weblapot. Ő a szöveget, én a technikai részét.
Ekkor még keveset tudtam a különböző pluginekről és wordpress frissítésekről, és nem is sejtettem, hogy ez ekkora baj lesz.

30 évesen, 2015 szeptember 17-én ért az első trauma. A német „Die Zahnarzt Woche” újságban futott épp egy 5000Eurós reklámkampányunk. Aznap volt a kezdőnap és beütött a krach. Támadás érte az oldalunkat, amiről sem biztonsági mentés nem volt és sem security plugin nem volt installálva.
De mintha ez nem lett volna elég, a tárhelyünk jelezte, hogy veszélyeztetem az egész szerverüket, így most azonnal lekapcsolják az oldalamat. Egyik percről a másikra. Hogy hány millió forintunk bánta a hibámat, azt inkább le se írom, mert a mai napig összeszorul tőle a torkom. Több napos tortúra vette kezdetét, hogy valahogy helyrehozzam. De a pénzünk végérvényesen odaveszett, és vele az önbecsülésem is.

De engem nem ilyen fából faragtak. Bár nem vagyok hangos vagy harsány, és a véleményem is magamban szeretem tartani, de a harcaimat megvívnom. Belül. És ezt tettem most is. Nekiduráltam magam, és elhatároztam, hogy a mi honlapjaink lesznek a legatombiztosabbak a világon. Ezért dolgoztam nappal és erről tanultam (majd később álmodtam is) minden éjjel. Egészen addig, amíg össze nem állt a rendszer.
Az a rendszer, amit akkor felállítottam azóta üzemel.
Most már nem kötök kompromisszumot, ha a feleségem, vagy új ügyfelem honlapot rendel: szigorún végigmegyek velük előtte a 14 pontos biztonsági protokollomon és behajtom a kötelezőt. Mert ez igenis kell, hogy hosszútávon mindketten nyugodtan aludjunk és ne ismétlődhessen meg a Die Zahnarztwoche-ban indított kampányunk esete.

Idővel rájöttem, hogy a honlapok tisztán, gyorsan és frissen tartása sokkal nagyobb örömöt okoz nekem, mint a felépítése. Ezért döntöttem úgy, hogy cégemet kimondottan a karbantartás tökéletesítésére és a honlap módosításokra alapozom.
Ebben szeretnék neked is segíteni, hogy te a businessedel foglalkozhass.

 

Kérdésed van?